Trenger du fotograf?

Gode bilder og filmer er essensielt i kommunikasjonen med kunder og for å bygge merkevaren. Vi i Fotofolk kan hjelpe med deres visuelle innhold. Vi har lang erfaring som fotografer og innholdsprodusenter og tar alle typer foto- og videooppdrag. 

Ta kontakt for en prat om deres bildebehov. Det være seg et enkelt oppdrag eller du ønsker en pakkeløsning på innholdsproduksjon vil vi gjerne bidra med det vi kan om effektiv bruk av fotografi og film og  gi deg et godt tilbud.

Scroll videre for å se eksempler på noe av det vi har å tilby. 

Landingsside_toppbilde_mindre_sort_600_hoyde_web

Annonsørinnhold

Vi har samarbeidet med folk i reklame-  og kommunikasjonsbransjen i mange år og elsker å fortelle historier og bidra til å formidle informasjon visuelt på en god måte. Vi kan levere bilder og video til alle typer publikasjoner.

Foto og video til hjemmeside og sosiale medier

Dette er viktige kanaler som gir muligheten til å kommunisere direkte med og få verdifulle tilbakemeldinger fra kunder og publikum. Hold hjemmesiden fresh og aktiviteten på sosiale medier oppdatert med relevante bilder og video av høy kvalitet. Det skaper nysgjerrighet og engasement.

Portretter

Gode portretter er gull verdt! Gi et godt inntrykk på hjemmesider, profilbilder på sosiale medier eller til bylines av deg selv og bedriftens ansatte.

Reportasje og events

Når det er noe som skjer og det trengs bilder til presseoppslag og nyhetsbrev, intern og ekstern kommunikasjon, sosiale medier og annet er det best å ha en rutinert fotograf på plass som kan få til flere ting. Benytt anledningen når folk er samlet til å fylle mediearkivet med godt, relevant materiale som kan brukes i flere sammenhenger.

Videoproduksjon

Fotofolk leverer også filmer og er spesielt gode på små produksjoner, gjerne i forbindelse med fotooppdrag. Med vår bakgrunn fra pressen er vi vant med trå til på kort varsel med kort brief og lite forberedelser. Vi lager din reportasje til sosiale medier og gjør presseoppslaget eller annonseinnholdet  levende og tilgjengelig med innslag av video.

Fotofolk Ltd

Blomsterveien 2b, 1450 Nesoddtangen

Eivor mobil: +47 95209421

Erik mobil: +47 92666907

Orgnr: 988 876 046