Trenger du fotograf?

Bilder og filmer av høy kvalitet er viktig i kontakten med kunder, for å formidle budskap og bygge merkevaren din. Kampen om folks oppmerksomhet er hard og det gjelder å fortelle historier som vekker interesse og nysgjerrighet. 

Vi er to fotografer som elsker å skape godt visuelt innhold som treffer din målgruppe. Vi har mye erfaring som fotografer og tar alle typer foto- og videooppdrag. 

Kontakt oss for en prat om ditt bildebehov. Enten det gjelder et lite oppdrag eller et lenger samarbeid vil vi gjerne hjelpe med det vi kan - effektiv produksjon og bruk av bilder, både levende og stills.

Scroll videre for å se noen arbeidsprøver :) 

Landingsside_toppbilde_mindre_sort_600_hoyde_web

Annonsørinnhold

Vi har levert tjenester til reklame- og kommunikasjonsbransjen i mange år og elsker å fortelle historier med bilder og videoer.

Foto og video til hjemmeside og sosiale medier

De superviktige kanalene direkte til kunder og publikum der man presenterer seg selv og skaper engasjement. Hold hjemmesiden fresh og aktiviteten på sosiale medier oppdatert med bilder og video av høy kvalitet. 

Portretter

Vi tar bilder av ansatte til hjemmesider, profilbilder på sosiale medier, bylines eller hva det skal være.

Reportasje og events

Når det er noe som skjer og det trengs bilder til presseoppslag og nyhetsbrev, intern og ekstern kommunikasjon, sosiale medier og annet er det lurt å ha en rutinert fotograf på plass. Benytt anledningen når folk er samlet til å fylle mediearkivet med godt, relevant materiale som kan brukes i forskjellige publikasjoner.

Videoproduksjon

Fotofolk leverer videotjenester og er spesielt gode på små produksjoner, gjerne i forbindelse med fotooppdrag. Med bakgrunn fra pressen er vi vant til å være selvgående og ta ting på sparket når det trengs, med kort brief og lite forberedelser.

Fotofolk - fotografer

Foto- og videoproduksjon - Oslo og resten av verden

Eivor mobil: +47 95209421, e-post: eivor@fotofolk.no

Erik mobil: +47 92666907, e-post: erik@fotofolk.no