Trenger du fotograf?

Gode bilder og filmer er viktig for å kommunisere med kunder og bygge merkevaren din. Vi i Fotofolk elsker å skape godt visuelt innhold. Vi har lang erfaring som fotografer og innholdsprodusenter og tar alle typer foto- og videooppdrag. 

Kontakt oss for en uforpliktende prat om deres bildebehov. Enten det gjelder et enkelt oppdrag eller pakkeløsning på innholdsproduksjon vil vi gjerne hjelpe med det vi er gode på - effektiv bruk av levende bilder og stills.

Scroll videre for å se eksempler på noe av det vi har å tilby. 

Landingsside_toppbilde_mindre_sort_600_hoyde_web

Annonsørinnhold

Vi har levert tjenester til reklame- og kommunikasjonsbransjen i mange år og elsker å fortelle historier og formidle informasjon visuelt. Gode bilder og videoer fanger oppmerksomhet og styrker budskapet i alle typer reklame.

Foto og video til hjemmeside og sosiale medier

De superviktige kanalene direkte til kunder og publikum der man presenterer seg selv, skaper engasjement og selger varer og tjenester. Hold hjemmesiden fresh og aktiviteten på sosiale medier oppdatert med bilder og video av høy kvalitet. 

Portretter

Proffe portretter er viktig! Gi et best mulig inntrykk av deg selv og de ansatte på hjemmesider, profilbilder på sosiale medier og i bylines.

Reportasje og events

Når det er noe som skjer og det trengs bilder til presseoppslag og nyhetsbrev, intern og ekstern kommunikasjon, sosiale medier og annet er det best å ha en rutinert fotograf på plass. Benytt anledningen når folk er samlet til å fylle mediearkivet med godt, relevant materiale som kan brukes i forskjellige publikasjoner.

Videoproduksjon

Fotofolk leverer video og er spesielt gode på små produksjoner, gjerne i forbindelse med fotooppdrag. Med bakgrunn fra pressen er vi vant til å være selvgående og ta ting på sparket når det trengs, med kort brief og lite forberedelser. Gjør reportasjer, presseoppslag og annonseinnholdet levende med innslag av video.

Fotofolk Ltd

Blomsterveien 2b, 1450 Nesoddtangen

Eivor mobil: +47 95209421

Erik mobil: +47 92666907

Orgnr: 988 876 046