Trenger du fotograf?

Ser du etter en rutinert samarbeidspartner med bred og variert erfaring innen historiefortelling og kommunikasjon? Er du på jakt etter visuell kraft og kreativitet som fanger oppmerksomheten og treffer målgruppen?

Da er Eivor Eriksen og Erik Thallaug fotografene du trenger i teamet ditt! Med solid kunnskap på foto og video innenfor mange sjangre og stilarter har Eivor og Erik evne til å forstå dine behov og utføre oppdraget med presisjon og høy kvalitet. De er kjent for å tenke utenfor boksen, ta utfordringer på strak arm og alltid strebe etter å levere gode resultater som overgår dine forventninger.

Vi håper du tar kontakt med oss i Fotofolk for å diskutere ditt neste prosjekt. Eller om du bare vil ta en kaffe og bli litt bedre kjent.

Scroll videre for å se eksempler på noe av det vi har å tilby. 

Landingsside_toppbilde_mindre_sort_600_hoyde_web

Annonsørinnhold

Fotofolk har levert tjenester til reklame- og kommunikasjonsbransjen i mange år og elsker å fortelle historier og formidle informasjon visuelt. Gode bilder og videoer fanger oppmerksomhet og styrker budskapet i alle typer reklame.

Foto og video til hjemmeside og sosiale medier

De superviktige kanalene direkte til kunder og publikum der man presenterer seg, skaper engasjement og selger varer og tjenester. Hold hjemmesiden fresh og aktiviteten på sosiale medier oppdatert med bilder og video av høy kvalitet. 

Portretter

Proffe portretter er viktig! Gi et best mulig inntrykk av deg selv og de ansatte på hjemmesider, profilbilder på sosiale medier og i bylines.

Reportasje og events

Når det er noe som skjer og det trengs bilder til presseoppslag og nyhetsbrev, intern og ekstern kommunikasjon, sosiale medier og annet er det best å ha en rutinert fotograf på plass. Benytt anledningen når folk er samlet til å fylle mediearkivet med godt, relevant materiale som kan brukes i forskjellige publikasjoner.

Videoproduksjon

Fotofolk leverer videotjenester og er spesielt gode på små produksjoner, gjerne i forbindelse med fotooppdrag. Med bakgrunn fra pressen er vi vant til å være selvgående og ta ting på sparket når det trengs, med kort brief og lite forberedelser. Gjør reportasjer, presseoppslag og annonseinnholdet levende med innslag av video.

Fotofolk - fotografer

Foto- og videoproduksjon - Oslo og resten av verden

Eivor mobil: +47 95209421, e-post: eivor@fotofolk.no

Erik mobil: +47 92666907, e-post: erik@fotofolk.no